Сервис Македонија е услужна компанија која работи во областа на сервисирањето и одржувањето на електричните апарати во областа на домаќинството и секојдневната употреба. Сервис Македонија е основан во почетокот на 2014 година и е овластена компанија за сервис на производи од брендовите: Arcelik групација (Beko, Blomber и Grundig), Samsung, LG, Whirlpool, Fuego, Bosch (клима уреди и грејни тела) и Tesy.

Сервис Македонија им овозможува на своите клиенти најдобри можни решенија кои ќе ги исполнат нивните барања и очекувања во врска со проблем или дефект. Целта е да се надминат очекувањата на клиентите преку обезбедување на висок квалитет на услугата што е можно поскоро. Сервис Македонија верува дека секој проблем може да се реши со помош на ефективна тимска работа и партнерство со клиентите.