КОНТАКТ

Адреса:

servismakedonija.com.mk

Сервис Македонија Скопје

ул. Качанички пат бр.56

1000 Скопје

Република Македонија

Тел : 02/55-11-777Сервис Македонија испорачува поддршка пост-продажба и се грижи за лојалните клиенти на Нептун Македонија. Фактот дека Сервис Македонија секојдневно добива од 120 до 140 дојдовни повици го докажува нивото на ефикасност. Клиентите добиваат директна поддршка преку телефонскиот број 02 / 55-11-777.