СЕРВИС МАКЕДОНИЈА

Сервис Македонија е услужна компанија која работи во областа на сервисирањето и одржувањето на електричните апарати во областа на домаќинството и секојдневната употреба. Сервис Македонија е основан во почетокот на 2014 година и е овластена компанија за сервис на производи од следниве брендови:
BEKO,
BLOMBERG,
GRUNDIG,
ALTUS,
FUEGO,
DAEWOO,
WHIRLPOOL,
BOSCH - Грејна техника
воедно и потенционален сервисер за SAMSUNG и LG.

Сервис Македонија им овозможува на своите клиенти најдобри можни решенија кои ќе ги исполнат нивните барања и очекувања во врска со проблем или дефект. Целта е да се надминат очекувањата на клиентите преку обезбедување на висок квалитет на услугата што е можно поскоро. Сервис Македонија верува дека секој проблем може да се реши со помош на ефективна тимска работа и партнерство со клиентите.